安遠影劇院

Project | 項目名稱:

Anyuan Cinema | 安遠影劇院

Location | 項目地點:

Anyuan, jiangxi, China | 中國 江西 安遠

Design Area | 設計面積:

Investment amount | 投資金額:

Completion Time | 竣工時間:

Interior Design | 主案設計:

Haibing Xiao 肖海兵

Interior Design Team | 設計團隊:

上善空間設計團隊

安遠影劇院禮堂設計帶給人一種復古典雅而又不失簡約清新的美感享受,紅色的靠背沙發整齊的擺放在房間中間,繞房間四周的橘黃色墻壁帶給人溫馨典雅的視覺舒適感,一整面墻的電子屏幕帶給人完美的視覺享受,發出暖黃色燈光的壁燈點綴在墻面上,同時起著很強的裝飾作用。

Fully confident cinema hall design restoring ancient ways to bring a person a kind of elegant and simple and pure and fresh sense of beauty to enjoy, the red chair sofa neatly placed in the middle of the room, around the orange wall around the room brings a person warm and elegant visual comfort, a whole wall of electronic screen brings a perfect visual enjoyment, gave a warm yellow light wall lamp ornament on the wall, at the same time play a very strong adornment effect.